Over Remotec signalisatie

Hoe kunnen wij u helpen?

Sinds 1988 is Remotec geëvolueerd van kleine beletteringszaak tot referentie in de industriële veiligheidssignalisatie. Remotec begeleidt uw bedrijf van de vaststelling van uw probleem tot de eindoplossing.

Daartussen zorgen we zelf voor het ontwerp, de productie en het correct opvolgen van alle juridische zaken zodat u 100% correct bent volgens de wetgeving.

Een oplossing op maat

Deze unieke totaalaanpak zorgt voor een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Alle benodigde signalisatie, wegmarkering, afbakening, spiegels en vitrines worden op maat van de klant gemaakt.

Zo garanderen wij u de beste beveiliging voor uw bedrijf. Remotec is gevestigd in België, Frankrijk en Nederland en actief in en rond de Benelux. Contacteer ons voor uw oplossing en signalisatie op maat.

Remotec komt gratis langs om uw probleem professioneel vast te stellen. Zo bieden we de meest efficiënte oplossing voor uw probleem.


Hoe gaan wij te werk?

Vaststelling & analyse

Onze veiligheidsadviseurs komen gratis ter plaatse uw probleem vaststellen. Op basis van uw wensen, en onze deskundige analyse bieden we u een oplossing aan.

Ontwerp

Alle benodigdheden worden op maat ontworpen volgens de laatste wettelijke normen. Zo hoeft u zich niets aan te trekken van de juridische kant van de zaak.

Productie & plaatsing

Eens aan alle voorwaarden voldaan is, gaan we over tot de productie van het signalisatiemateriaal. Op verzoek plaatsen we zelf het materiaal bij uw bedrijf.

Meer ontdekken? Bekijk onze artikelen in de webshop

 • Waarom Remotec?

  Onze unieke totaalaanpak zorgt voor een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Alle benodigde signalisatie, wegmarkering, afbakening, spiegels en vitrines worden op maat van de klant gemaakt.
 • Contactgegevens

  Etablissement en Belgique

  Poortakkerstraat 7
  9051 Sint-Denijs-Westrem
  Tel: +32 (0)9 321 85 85
  E-mail: info@remotec.be

  Etablissement en Hollande

  Hoogoorddreef 9
  1101 BA Amsterdam
  Tel: +31 (0)20 312 0412
  E-mail: info@remotec-nl.eu

  • Facebook
  • RSS