Wegmarkering en belijning

Waarom wegmarkering voor uw bedrijf?

Om het transport en de constante stroom van werkvoertuigen, vrachtwagens en personenwagens op een zo veilig mogelijke manier te begeleiden, is het noodzakelijk om de juiste wegmarkering te plaatsen.

Orde in de chaos

Belijning op het wegoppervlak schept orde in de chaos die kan ontstaan binnen en buiten het werkgebied. Met de juiste signalen beperkt u de gevaren van het industriële transport.

Kwaliteit & Prijs

Afhankelijk van uw ondergrond en de belasting van het dagelijks verkeer bekijken wij samen de meest rendabele oplossing inzake voorbehandeling, materialen en nabehandeling. Jaarlijkse onderhoudscontracten ontlasten u volledig van de opvolging van uw belijning en zorgt voor continuïteit in uw wegmarkering en zo ook in uw veiligheid.

 

De totaalaanpak van Remotec zorgt voor een zorgeloze beveiliging van uw industriële ruimtes en installaties. We behandelen uw probleem van A tot Z.


Wat kunnen wij voor u doen?

Industriële belijning
Parkingbelijning
Wandelpaden
Thermoplastische grondmarkering
Parkeerplaatsen vrachtwagens
Indoor & outdoor belijning

Onze realisaties

 • Waarom Remotec?

  Onze unieke totaalaanpak zorgt voor een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Alle benodigde signalisatie, wegmarkering, afbakening, spiegels en vitrines worden op maat van de klant gemaakt.
 • Contactgegevens

  Etablissement en Belgique

  Poortakkerstraat 7
  9051 Sint-Denijs-Westrem
  Tel: +32 (0)9 321 85 85
  E-mail: info@remotec.be

  Etablissement en Hollande

  Hoogoorddreef 9
  1101 BA Amsterdam
  Tel: +31 (0)20 312 0412
  E-mail: info@remotec-nl.eu

  • Facebook
  • RSS